2. heinäkuuta 2014

It's almost over


Heips, pitkästä aikaa jaksoin alkaa taas kirjottaa tänne. Eihän siitä oo ku 3kk ku viimeks oon postannu. Mua vaan ei oo huvittanu, vaikka onkin ollu aiheita joista tehä. Teen varmaa muutaman vanhan jutun tänne jossain vaiheessa. Tai no ainaki yhen.

Tosiaan Viimesin postaus on kai maaliskuulta ja onhan tässä välillä ehtiny jotain tapahtua. 
Kavereita kävi kylässä ja sitte ite kävin suomessa parin viikon lomalla huhtikuussa ja vietin siellä synttärit kans. Oli iha hyvä meno Ingan ja Miian kans. Oli kyllä ihana nähä Caraa (<3) ja kavereita ja syödä suomalaista ruokaa :D Piti siinä tehä joitain tärkeitäkin asioita kuten hommata uus passi (järkyttävällä kuvalla..) Ja tehä ajokoulun kakkosvaihe ennen kuin meni kortti vanhaksi. Oliki muute ihanaa päästä ajelee autolla <3 Kyllä sitäki vaan on ikävä.
Sitten pitikin jo tulla takas ja palata arkeen samantien.. Lepposasti melkee 24/7 ensimmäiset kaks päivää kiitos half termin.. Mutta siitäkin selvittiin.

Mitähä sitte.. No kävin ainaki Irenen kanssa Bathissa yks pv josta teen varmaa postauksen tässä kohta kuha jaksan. Pian sen jälkee Irenekin sitten otti ja lähti ja jätti minut tänne yksin :(
Mulla alkanu käydä kaverit vähiin, kun kaikki vaan lähtee pois. Ja sit tää yks sai poikaystävän (kiitos mun...) nii se sit hengailee vaan sen kaa.. Opinpaha pitää suuni kiinni tietyissä asioissa..
Regent Parkissa Irenen kaa.

Sitten tosiaan sain varmistuksen että jäänki tänne englantiin vielä ainakin pariksi vuodeksi opiskelemaan :) Muutan tuonne aika etelään länsirannikolle Newquay nimiseen kaupunkiin (lausutaan niinku new key). Se on kuulemma vähä tämmöne englantilainen lomakohde, kun siellä on niin hyvät rannat ja surffaus mahdollisuudet.

newquay

 Meen opiskelee Wildlife Education & Media -kurssia Cornwall collegeen, mutta haluaisin vaihtaa Zoological conservation -kurssiin tai johonkin vastaavaan. Hain kyllä siihen jo mut en sit jostain syystä päässy. Ehkä siinä oli nii paljon hakijoita ja tossa mihin pääsin nii vähä et ne sit vaa heitti mut sinne. Who knows. Tai ehkä olin vaa liian huono? Mutta kuitenki sentään jjohonkin pääsin ja nyt onki jo laina hakemus laitettu ja sitä sitten vaan ootellaan. Onneks tää sentään on hieman halvempaa kuin mitä yliopistot on mut on se silti aika paljon. Oon kans Kämppää / huonetta yrittäny ettiä ja meenkin nyt tulevana viikonloppuna sinne kattelee yhen tyypin taloja mitkä vaikuttais hyvältä opiskelijalle. Myös sattui aika sopivasti tää viikonloppu kun siellä on just nyt joku iso surffi tapahtuma niin mennään kattoon sitäki :D Ainoo huono puoli oli että suurin osa majoitus paikoista oli täynnä.. ja tietenkin kun luulin varanneeni halvimman mahdollisen paikan nii löydän 20£ halvemman heti ku oon bookannu sen toisen.. Tää on niin tätä.

Sisko kävi kans viimeviikolla vierailee ja kierreltiin sen kanssa vähä lontoota ja shoppailtiin ja käytiin sit vielä Lontoon eläintarhassa, mistä kans enemmän kuvia toisessa postauksessa :)

Ja vähän yli 2 viikon (16pv) päästä tää mun au pair ura on ohi (vihdoin!!). Mulla on lennot suomeen 19pv (yö hesassa ja ouluun 20pv), mutta jo heti seuraavana päivänä (21) lähetään reilun viikon roadtripille parin kaverin kanssa :) En kyllä malttais oottaa! varsinkaa ku en oo kauheesti suomea matkaillu. Mukaan tulee muutama ulkomaalainen kaveri nii saa niillekki esitellä paikkoja (vaikken tiiä niitä paikkoja itekkään) mutta luulis tulevan aika kivaa.
heihei Richmond.
Sen jälkeen sit hengaan kotona ja kavereilla vähä yli kuukauden ennen kuin sitte lennän takas englantiin syyskuun 8 päivä. Koulu sitten alkaa muistaakseni 15.9, että siinä olisi viikko aikaa ennen koulun alkua.. kyllähän se vähän hirvittää mennä kouluun ku pitää englanniksiki opiskella.. saa tehä kunnolla töitä.

Eli semmoiset kuulumiset tällä kertaa. Ehkäpä saan pidettyä tätä blogia elossa taas jonkin aikaa. (Niin varmaa).

1 kommentti:

  1. Anteeksi että läksin :(( :D mut tuun kyllä Newquayhynkin (???) vierailemaan älä huoli!! :--D

    VastaaPoista