25. kesäkuuta 2013

Hukassa


Eilen pääsin taas vähä shoppaileen JinSeulin kaa. Lähinnä housuja lähin kattelee, kun mullahan ei ollu ku yhet mukana kun mun lempi housut meni rikki just ennen matkaa :( Mentiin sitte bussilla Dongdaemuniin, missä pitäs olla hyvät ostospaikat. Ja oliha siellä! Mentiin sitte yhteen ostoskeskukseen ja se oli iiihan erilainen mitä ne nyt yleensä on.. siellä ei oikeestaan ollut yhtä ainoata liikettä vaan siellä oli ainaki 3 kerrosta (ei menty ylemmäs) vaan täynnä myyjiä niitten vaatteitten kanssa. ja aika monilla oli samanlaisia vaatteita myynnissä. 

Ah että mää rakastan korealaisia vaatteita <3 Ne on niin kivoja, että jopa MULLA tekis mieli ostaa mekkoja ja hameita. Ostinki yhen mekon :D Siinä katoin että jaa ompa kiva mekko, ja heti sieltä myyjä tullee ja alkaa rupattelee (koreaksi joten i have no idea what he said...) no JinSeul tietty ymmärsi ja siinä sitte seisoin iha tyhmänä ja olin sillee ööööööö... Se myyjä vaa laski hintaa koko aja ja lopulta se oli kai jotai 40 000W ku alunperin oli kai jotain 50 000 ja sitte JinSeul vaa oli sillee että ota nyt vaa ku noi halvalla antaa. No sitte mää vaan ostin sen. ostin kaikkee muutaki esim 2 shortsit (tääki on aika ennenkuulumatonta) ja 1 paidan. JinSeul vaa kauhisteli sitä kun mää vaan käytän hirveesti rahaa. En kai mää oo säästäny 3 vuotta sitä varten et tuun tänne kattelee ja säästeleen mun rahoja. Kaikki pois vain! Täällä on paaaaljon kivempia vaatteita ja ne on yleensä vielä halvempiaki. Ainoa huono puoli on se kun tuolla ei_ole_sovituskoppeja! Ainoot mitä sovitin oli ne shortsit. Siinä se vaa anto semmosen ison hameen ja sano et toi päälle, housut pois ja uuet tilalle. ihan kiva..

Jotkut niistä myyjistä osaa olla tosi päällekäyviä. Käveltiin yhen kojun ohi, enkä ees hiplannu niitä vaatteita tai mitää, nii tää myyjämummeli tulee suoraan mun luokse (perskeleen länsimaalanen naama...), ottaa mua ranteesta kiinni ja kiskoo sinne omalle kojulleen ja alkaa kaivaa jotai vaatteita. Koko ajan se vaa piti ranteesta kiinni (tiukasti pitikin) ja esitteli jotai vaatetta. Sitte ku se päästi irti kun se tartti sen toistaki kättä kaivamiseen nii äkkiä kädet piiloon ettei se sais uuestaan kiinni, mitä se yrittikin. No JinSeul sitte tuli avuksi ja sille mummolle vaa sano että kiitti, mutta ei kiitti. Ja äkkiä karkuun. Onneks tollasia ei sitte ollu enempää. Mut mikään ei oo nii ärsyttävää ku se että jos kattelee jotai ja joku myyjä tulee siihe ja alkaa esittelee jotai (ja yleensä jotai rumaa). Tulee vaa semmone fiilis että ADIOS.

Ostin vielä toisesta paikasta lyhyet collarihousut mut ne oli vähä pienet mulle nii että joku saa ne sitte jos haluaa. Sitte vielä kävin ostaa jotai rasvaa. Aa ja ostin kans itelleni Converset :) hihhi ekat ja ne on niiiin hienot. Tykkään vaaleensinisestä. Converset on täällä vähä halvempia nii hyvä ostaa täältä. Siinä ku niitä ostin nii erehyin mun käteis määrästä, ja hetken jo luulin et en saakkaa niitä mut kokeilin kortilla maksaa ja se toimi kuin toimiki! näillä on semmonen jännä kosketusnäyttöhommeli johon sitte semmosella kynällä pitää allekirjottaa. Aika jännä, vaikka tykkäänki enemmän numerokoodista. 
Sitte syötiin jotai iha ok ruokaa ja myöhemmin ananas ja meloni (vissii hunajameloni) vartaat. Ite söin ananaksen, kun tuore ananas on niin hyvää! 
Sittenpä me vaan mentiin takas kotia eikä sen jälkee mitää ihmeellistä



 Tänään sitte tuli liikuttua ihan liikaakin! Lähin kahen jälkee yksin metrolla yeouidon saarelle kattelee mitä siellä on. No ekaks jäin, tyhmä kun olen, pois saaren väärällä puolella nii päätin sitte kävellä sinne oikealle puolelle. No siinä meni tunti, kun kiersin eka ympyrää jonku puolituntia. sitte varmaa 20 min etin oikeaa reittiä ja sit 10 kävely.. no sitte hääräilin kaikkee ja 6 aikoihi päätin sit vuokrata pyörän, kun siellä on hyvä pyörä reitti. aattelin että pyöräilen saaren ympäri. suunnittelin että käytän vaan sen tunnin, joka makso 3000W (sen jälkee joka 15min oli 500W)  No 1½ tuntia kun pyöräilin vaa rantaa seuraten päätin sitte kattoa että kui hemmetin iso se saari on ku kestää nii kauan päästä perille.. No... sitten olinki jossai ihan hornan tuutissa! en ollu enää ees kauheen lähellä sitä saarta.. Siinä sitte pääsi pari sopimatonta sanaa ja mietin että mitä kautta sitä pääsis takasi. Ei oikee houkuttanu lähtä takasi samaa reittiä ku se oli niin pitkä matka. päätin sit vaa lähtee suoraan kohti sitä saarta. Sanonpa vaan, että soulissa ei oo kauheen kiva pyöräillä kaupungissa.. kadut on kapeita, paljon ihmisiä, eikä muutenkaa oikee tiiä mistä saa ajaa. pari kertaa siinä sitte menin johonki huomasin että dead end ja 
takasi vaa. ja jos ette tiedä niin soul on yhtä hemmetin ylä- ja alamäkeä kun se on semmosta vuori seutua.. No siinä meni toiset 1½ tuntia että pääsin takas sille pyörälenkki polulle (ja aika lähelle sitä paikkaa mistä lähin) ja siitä vielä joku 15 min sinne mistä vuokrasin pyörän. Jalat oli aika kuollu kun pääsin pois siitä hemmetin satulasta. Se mun pyörä oli kyllä aika vanha rotisko nii penkki ei ollu mikää laatutuote. Kello oli jotai puoli kymmenen kun vihdoin pääsin lähtee kohti metroa. Ainoa asia mikä mua huolestutti tolla pikku matkalla oli se, kun pelkäsin että se pyöränvuokraus paikka menis kiinni, kun eihän se äijä ottanu kun mun passin pantiksi :) no mutta sain sen takasi ja maksoin vielä sen 5000W sille.. mahoin olla kyllä aika näky, toivottavasti kukaa ei tajunnu et olin vähä hukassa, kun kuitenkin menin aina tosi määrätietoisesti eteenpäin. Naamapunasena siellä pyöriny ties missä. No sitte pääsin metroon ja se nyt oli helppoa, soulissa on hyvä metro :D Kotona olin joskus ennen 11 ja oli ne ollu vähä huolissaan mutta nauro vaa sitte ku kerroin mun päivästä. Saldo: 3 tuntia kävelyä ja 3½ tuntia pyöräilyä.. 

Perus sää

63Building. Eli siinä on siis 63 kerrosta, joista 3 maan alla. Sijaitsee siis Yeouidolla


Monet urpot ampu raketteja suoraan kädestä.



Nyt sitte vähä vois kattoa jotai ohjelmaa ja sitte nukkumaan. Huomenna mää varmaan vaan höntsäilen...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti