3. heinäkuuta 2013

Lotte World


Maanantaina päästiin pitkästä aikaa käymään jossai naapuritaloa kauempana, nimittäin Lotte Worldissa. Se on sisällä sijaitseva huvipuisto, vaikka on siellä ulkonaki sitten laitteita. Sisätilat on auki ympäri vuoden, mutta ulkotilat ymmärrettävästi vaan kesällä. Päästiin tosi halvalla sisään (joku 8€), kun mentiin vasta joskus 5 aikaan ja JinSeul sano et siin oli joku tarjous tai jotain. No kuitenki käytiin eka syömässä hampparit Lotteriassa ja sitte mentiin ekana ulkona oleviin laitteisiin. 

oli siellä tämmöne linnaki :)
Ensin mentiin tämmöseen vuoristorataan kuin Atlantis adventure. Jonottaa saatiin melkeen tunti, mutta oli se sen arvosta, kun vihdoin päästiin kyytiin ja saatiin nauttia pari minuuttia huimasta vauhdista. Oltiin vielä niinkin onnekkaita, että päästiin ihan eteen JinSeulin kaa :D Kyllä oli kiva kun kyyti pudotti iha kohtisuoraan alas. Mää en kilju, en ikinä, mutta kyllä siinä saatto jonkinlainen "we'r gonna diiiieeeeeeee!" päästä...



Sen jälkeen mentiin semmoseen vuoristorataan, joka oli sit maan alla ja sen nimi oli kai joku meteor ride tai joku vastaava. Otin videonki siitä matkasta, mutta siinä ei juuri oo muutaku mustuutta ja joitain välähteleviä valoja sekä kiljuntaa (ei tosin mun, kuten jo kerroin) :D en taida laittaa sitä tänne kun ei siinä tosiaan kauheesti mitään näy..



Meteori kyydin jälkeen mentiin sisälle, että keretään sielläki käydä, kun meteoriinki piti jonottaa melkee tunti. Ensin katottiin siellä semmone paraati, mikä oli kyllä kiva ja siisti. Kuvasin senki, mut en saanu ladattua sitä tänne (vielä ainakaa). Sitte me mentiin tommosella kuumailmapallo kyydillä koko halli ympäri ja kateltiin mitä sieltä näkkyy, ja tietty piti vähä kuvatakki.Siellä oli samaan aikaan menossa tanssiesityksiä k-popin tahtiin, mutta ei nähty kauheen hyvin ja sitten kun päästiin sinne lavalle nii se jo loppuki...



sitten käytiin vielä parissa laitteessa, semmone vene ajelu, jonka varrella nähtiin Sinbad lavastuksia. Kai siinä oli joku tarina mutta kun en vielä koreaa kauheasti ymmärrä nii ei se nyt ihan uponnu. 
Sen jälkeen mentiin vielä semmoseen tukkimäen tapasee laitteeseen. JinSeul ei ollu kauheen mielissää ku se ei halunnu kastua :D mää taas oikein tahoin et kastusin. mää sit olin eessä ja se oli mun takana ja yritin sitte suojella sitä vedeltä. Ensimmäinen lasku oliki kunnon molskis ja ainaki mun jalat oli iha märät. Sitte tuli semmone kohta, jossa se meni hitaasti, niin siinä oli sit joku poika (työntekijä), joka jutteli meille sen aikaa ku se vene putputti eteenpäin. Toinen lasku meni sitte kai nii lujaa ettei siinä enää pahemmin kastunu :( mikä pettymys.


Vesilaitteen jälkeen lähettiin pois. Hampparien (joo, taas) kautta metrolla kotia. Mää tosiaan tykkään soulin metrosta, tosi helppo käyttää, ainoo miinus on se, että harvoin pääsee istumaan.

Illalla sitten (tai no 2 aikaan yöllä) käytiin vielä JinSeulin kaa kävelyllä tässä "pihapiirissä" ja törmättiin yllättävän moniin kummallisiin ötököihin. Ja muahan ne tietenkin kiinnosti ihan älyttömästi. Eka öttis oli semmone tuhatjalkasen ja hämppiksen sekotus.. sillä oli niinku paljon hämismäisiä jalkoja ja se oli ehkä 3cm pitkä. Oisin ottanu kuvan, mut mun kännykässä ei ollu tarpeeksi akkua salaman käyttämiseen ja se ehti livistää ennen ku sain otettua kuvan JinSeulin puhelimella... se ötökkä oli kai joku moneybug. tuo kuulemma rahaa siihen taloon mistä se löytyy. jaa'a mitehän lie. Sitte näin semmosen toisen hämähäkkimäisen ötiksen jolla oli pitkät tuntosarvet. JinSeulia alko ihan pelottaa ku se sano et se on sellane öttis, jolla voi olla joku loinen sisällä. En oo ihan varma oliks se semmone et siitä on harmia ihmiselle, mut lähettiin kuitenki äkkiä pois XD Vielä nähtiin kastematoja tiellä ja pelastin kaks viemällä ne vähä reunempaan ennen ku auto tulee ja muussaa ne. 
Mutta pakko myöntää, että parasta koko kävelyssä oli, kun siellä pensaissa oli tosipaljon heinäsirkkoja, jotka soitti vaa koko ajan. Oli kyllä iha parasta ku oli ihan hiljaa nii ei kuulunu muuta, ku heinäsirkkojen siritys ja tuuli. :D Meikä ainaki tykkäs, en sitte tiiä oliko JinSeul nii innoissaan kaikista niistä ötököistä :--)

Mutta sen pituinen se, tällä kertaa. Mitähä sitä huomenna tekis..

Ps. tänään taas shoppailua~~ on se niin kiva ku vajaalla 17€:lla saa: shortsit, t-paidan, topin ja semmosen setin, missä on kangas-shortsit ja niihin sointuva toppi. Suomessa tolla hinnalla ei sais välttämättä ees noita shortseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti