16. heinäkuuta 2013

Hanok


Käytiin viimeviikon keskiviikkona vähä kävelemässä Buchon hanok village nimisellä alueella. Eli siellä on siis paljon hanok tyylisiä taloja (eli semmosia perinteisiä taloja) ja ne oli niin hienoja! Ois kyllä siistiä jos joskus pääsis ite asumaan semmoseen :) mut ne on vähä kalliimman puoleisia, eli ehkä sitten, kun se lotto voitto osuu omalle kohdalle (pitäs varmaa alottaa lottoaminen..) 
Mutta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vai miten se meni..








Siellä sijaitsee myös alla oleva talo, jota käytettiin Korealaisen draaman "Personal Taste" (tai Personal Preference) Päähenkilön tytön asuntona. Ja talo on myös juonen kannalta todella tärkeä :) Ihana draama ja Ihana talo, harmi vaan kun sen voi nähdä vain ulkoa päin, sillä joku onnekas (ja luultavasti rikas) ihminen asuu siellä.





Sitten torstaina lähettiin illalla käymään Namsan tornissa eli seoul Towerissa. Siellä oli sit tarkotus nähä JinSeulin ranskalainen kaveri sekä sen matkakumppani. Tai belgiassa ne kai nytte asu. No kummiski. Ensin oli vähä epäselvää, että missä ne oli, kun ne sano et ne jo ootti meitä, mutta kun päästiin sinne tornille, kävikin ilmi et ne ootti meitä sen vuoren juurella.. no hengailtiin sitten hetki siellä ennen ku ne tuli sinne ylös. Sitte katottiin semmone kiva heijastus show, mikä heijastettiin siihe torniin. (ainaki luulen et se oli heijjastus... en oo kyllä ihan varma). 
Sitten mentiin juttelemaan näiden kavereitten kaa ja siinä sitte juteltiinki iha hyvä tovi... Ne oli kyllä hyviä tyyppejä, harmi vaan ettei luultavasti nähä enää :(
No sitte ku päätettiin lähteä sieltä, niin huomattiin, että sielä ulkona sen tornin eessä oli meneillään jonkun draaman kuvaukset (!!!). hehhe oltiin iha mielissää ja kateltiin siinä hetki. Ei oikee ollu kauheena actionia, kun siinä oli vaan se tyttö ja se poika ja ne jutteli siinä hissin eessä tai jotain. Mut hehhee nähtiin kuitenki ja oli kai ne näyttelijät iha sillee kuuluisiaki vaikka meillä oliki nyt vähä epäselvää, että keitä ne oli. Enkä nyt muista sitä draaman nimeäkää. Mutta se vissiin julkastaan tässä syksyllä. Pitääpä kattoa sitte ;)))) (harmi vaa ku siel ei saanu otaa kuvia : D)
Sitten me käveltiin alas sieltä vuorelta kun bussit ei enää kulkenu, mentiin metroon ja kotia. Huippu ilta joka tapauksessa :))






Siellä oli noita lovelock lukkoja varmaan yli sadan metrin edestä... varmaan korean kaikki parit käyny siellä. Ja sitten ku ne on eronnu ja löytäny uuen parin, nii ne on menny sinne uuestaan. Niin paljon niitä siellä oli. (siellä oli myös ihmeellinen tapa kiinnittää sinne jotain halppis puhelimen suojia, joihin ne oli sit kirjottanu jotai tarinoita. Pöh.)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti