20. heinäkuuta 2013

Viimeisiä vedellään..

Tänään on sitten mun viimeinen päivä koreassa (tällä erää) :(. Viis viikkoa meni kauheen nopeaa, mitä kyllä aavistelinki alussa, vaikka kaikki muut oli sillee, että hirrrrveeeeeen pitkä aika. Ei se täällä oo. Aika rientää kun on hauskaa. Laukku on suurimmaksi osaksi pakattu, mitä nyt vielä joitain juttuja on pakkaamatta, kuten tää kone. Punnitsin mun laukun ja se oli melkein tasan 23kg, mutta mun pitää vielä lisätä tavaraa sinne, joten ylipainoa tulee luultavasti vähäsen. hehe se on paremmin ku toivoin ;)

Tänään käyn vielä pienen kierroksen kaupoissa, joista ostan viimeset jutut, joita en eilen ehtiny ostaa. mm tahon punaset converset. Pääsee metrolla matkustaan ees sun taas.
Tänään mennään myös johonki ihme clubille joskus 1 aikaa yöllä.. Ei mua kauheesti innosta mennä, kun mun lento lähtee aamulla 10 aikaa, eli täältä pitää lähteä joskus puoli seitsemältä kentälle. Viimeistään. Joten ens yönä ei nukuta vasta kun koneessa. Mutta siksi nukuinki nyt viime yön hyvin ja pitkään. 

Voisin tähän kans laittaa joitain juttuja mitä ollaan tehty viime päivinä (shoppailun lisäksi). 

Yhtenä päivänä haluttiin alkaa tekee kaurakeksejä. Käytiin monta kauppaa läpi, mut missään ei myyty kaurahiutaleita. Piti sitten ostaa kauraa ja alkaa niistä ite tekeen hiutaleita. 
Eli ensin keitetään joku 10 min. Sitte annetaan vähän kuivua, jonka jälkee sitte painellaan ne silleen litteiksi. Se on aika vaikeaa, varsinkaan kun ei oo kunnon työvälineitä.. Käytettiin pikku purkkia ja pyöreää kynäkoteloa :) hehheh..
Sen jälkeen kun ne on edes vähä hiutaleitten näkösiä nii antaa kuivua sitte loppuun. 



Leivottiin ne keksit vasta parin päivän päästä, kun ei ollu aiemmin aikaa. Näitten uuni on kyllä iha kääpiökokoa.. Ois niillä isompiki mut se on kuulemma huono, eikä sitä käytetä. No mutta tehtiin ne keksit ja ihan hyviä tuli ;)



Keskiviikkona mentiin sitten kattoon JinSeulin kaverin jotai minikonserttia, jossa soitti 4 Jinseulin koulun bändiä. Ei ollu mun lempi biisejä ja oli nii kovalla se musiikki, et pelkäsin vaa koko aja että kuulo lähtee. En selvästikkään oo mitään konsertti ihmisiä. Paitsi jos saa kuunnella kaukaa. 


Tän hommelin jälkeen mentiin sitten juomaan yhet coctailit. Paikan nimi oli tanssiva opettaja (koreaksi tietenkin) ja se oli semmonen jännä, et se oli niinku ulkona, mutta sisällä. Tai että yks seinä puuttu. Oli vaan kolme seinää :D anyway mentiin siihe baaritiskille istuun ja tilattiin sitten yhet juomat. Mää tilasin East Sean. En eka ois tahtonu lähtä ollenkaan, kun en mikään alkoholin ystävä ole, mutta onneks toi mun juoma oliki sitten ihan hyvää. Siellä oli 4 baarimikkoa 2 miestä ja 2 naista. Ja ah, kyllä noi miespuoliset baarimikot oli ihania <3 Siinä kaikki muut paitsi toinen niistä naisista, tuli koko ajan juttelee meille ja niitä näytti kauheesti kiinnostavan, että mistä mää oon kotosin. Sitten kun ne kuuli että suomesta, niin ne oli heti sillee, Aaaa Xylitol!! hyvää hyvää!. toi hyvää hyvää tulee niitten yhestä xylitol mainoksesta : D 
Ne sitten monesti tuli siihe meille juttelee jos niillä ei ollu kiireitä. Tilasin vielä toisen coctailinki iha vaa, jotta vois olla siellä vähä pitempään ;) hehheh. Tilasin Blue Hawaiin, mut se ei ollu hyvää. 
Kirjotin sitten niitten servettiin, missä luki sen paikan nimi, sen nimen myös suomeksi eli siis tanssiva opettaja. Heh sit se toinen niistä mies bartendereistä tuli siihe ja huomas sen ja otti sen. Sit sanottiin mitä siinä lukee nii se otti sen talteen ja näytti sitä muillekki :--D Siinä sitte vähä sen jälkeen lähettiin (nyyh) ja ku maksettiin nii se ainoo naisbaarimikko, joka ei ollu puhunu meille aiemmin, kysy multa sitte et mite se lausutaan, nii opetin sitä sitte lausumaan sen :D Vieläköhä se servetti on niillä tallessa vai lensiköhän jo roskiin.. 

East Sea

 Sitte lähettiin kotiin päin ja torjuin siinä matkan varrella muutaman Pickin, eli semmosia jätkiä, jotka yrittää saaha ihmisiä clubeille. Tai siis lähinnä naisia. No päästiin kuitenki bussiin ja kotiin. 
The End

Oli kuitenki iha kivaa, ainaki sen konsertin jälkee ;) Kyllä kai söpöt baarimikot osaa piristää päivää.

Sen jälkeen ollaanki lähinnä pyöritty kaupungilla ja shoppailtu, kun kyllähän mun nyt pitää saaha laukku ihan täyteen. En lähe puolityhjällä laukulla kotiin täältä ;)

Mutta nyt viettään vielä tää viimenen päivä täällä, joka päättyykkin vasta lentokoneessa, kun en aikaisemmin pääse nukkumaan :D saa nähä mitä tästä tulee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti