12. heinäkuuta 2013

Dream Forest

On se kumma, miten joka kerta on niin vaikee ottaa itteään niskasta kiinni ja alottaa tää kirjottaminen..

No mutta kuitenkin, maanantaina päätin lähtä vihdoin ja viimein käymään Dream Forestissa, josta sain tietää ku luin jonku randomin blogia täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Piti siis jäädä pois metrosta Miasamgeori asemalla ja siitä sitte kävelin loppumatkan, kun en oikee bussilla uskaltanu lähtä ku ei mitään hajua mikä olis oikea bussi.. No saipahan taas vähän liikuntaa. Ei sinne ollu edes vaikea löytää tai edes pitkä matka, mutta se välillä vähä haittas kun vettä tuli ku saavista kaatamalla. Satoi koko ajan, mut välillä tuli semmosia lyhyitä pätkiä, millon sitä vettä tuli ihan sairaasti. Siinä ei enään edes se sateenvarjo kauheesti auttanu..
Sitte siinä yhessä vaiheessa tuli semmone pieni reikä siihe aitaan ja siitä lähti portaat ylös metikköön nii lähin sitte siitä kiipeämään. Vettä kun tosiaan tuli ihan kiitettävästi nii porukkaa oli tosi vähän liikenteessä, mikä sopi mulle ihan mainiosti :) Pari papparaista siellä lönkysti menemään, mutta siinäpä se.




Se oli vähän semmone paikka, että välillä oli portaita ja kunnon polkuja, mutta välillä ne polut sitte loppu ja siitä sitte piti jatkaa matkaa ei niin siistillä polulla. Ja siinä aika alku vaiheessa jouduinki tulee alaspäin semmosta vähä mutasta reittiä (eikä se sade tosiaan parantanu asiaa) ja kun mulla oli tietysti oikein tilanteeseen sopivat converset jalassa (no ei mulla muita ookkaa, mitä vois käyttää..) nii ne vähän kastu ja meni likaseksi.. 


             








 Metsästä päästyäni, tuli sit enemmän tämmöne puisto meininki, missä oli puu istutuksia rakennuksia ja tää iso lampi. Enemmän oli myös ihmisiä, vaikka kyllä ne vieläki pysty laskemaan yhen käen sormilla.

Siellä oli kans Deer park, jossa oli varmaan jotain 10 pambia. Siellä oli iha vauvaki, mut se oli tuolla puu teltassa sisällä, niin ei saanu kauheen hyvää kuvaa.
Sitten tää yks peura (tokassa kuvassa) Oli jotenki tosi symppis, kun se vaan yksin makas tuolla maassa, eikä piitannu vaikka sato vettä välillä ihan kaatamalla. Kaikki muut peurat meni suojaan, mut tää yks vaan oli niinku ei mitään. Ihan hassu.



Peurojen jälkee aattelin lähtä takasi päin ja kävin vielä semmosella näköalapaikalla, josta näki cityviewiä ja kuljeskelin vielä metässä. Ärsytti kauheena, kun alusta asti yritin löytää semmosen paikan ku Seven waterfalls pond. Olin muka iha mielissään et jeee vesiputouksia. Kävelin ristiin rastiin ja ympäri, enkä löytäny sitä. Siellä aina välillä oli kylttejä et tuohon suuntaan tuon ja tuon verran. Mutta sitten tuli miljoona polun haarautumis kohtaan, eikä mitään kylttejä nii yritäs siinä sitten löytää sitä... Luovutin jo, kun näin sit uuen kyltin, jonka avulla löysin sinne. 
Voi sitä pettymyksen määrää kun paikka osoittautuikin vaan tylsäksi puistoalueeksi, eikä mistään vesiputouksista ollu tietoakaan..
Onneks sentään näin pari tommosta pikku puroa, jotka meni mulla iha vesiputouksista :)




Tuli enemmän kuva painoitteinen tällä kertaa ku oon laiska kirjottaan, enkä muutenkaa tykkää tästä miniläppäristä, kun on vaikee kirjottaa ja tää lagailee :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti