26. marraskuuta 2013

Oxford


Käytiin Miian kaa Oxfordissa, Kahesti. Ekan kerran käytiin vaan koska huvitti ja käpysteltiin siellä ihan muuten vaan huvin vuoksi. Oli vähän kylmä nii piti käyä molempien ostaa lisävaatetusta. Toisen kerran käytiin SuJun keikan jälkeisenä päivänä, koska osa sujusta oli menossa oxfordiin johonki juttuun ja toivottiin et nähtäis ne, mut ei me niitä nähty :( Mut oli siinä seki ku ekalla kerralla oltas haluttu mennä yhteen kirkkoon, missä oli kuvattu jonki verran harry potteria, ja tultiin siihe just ku se oli menossa kiinni. Nii sit toisella kerralla mentiin sinne hyvissä ajoin ja kierreltiin paikkoja. Se on maksulline paikka nii kerranki oli hyötyä ku näyttää nuorelta, päästiin Miian kaa molemmat alle 18v lipulla ja säästettiin melkee £2 :)

Harry Potter sceneryy!

Näytänpä tunteelliselta tossa kuvassa. Oikeesti oon vaa keskittyny. Toi oli joku homma et sai sytyttää kynttilän ja laittaa sen tohon metalliväkkyrään. Jonku kynttilä oli tipahtanu nii laitoin sen takas. 
Kirkot on kyllä hienoja rakennuksia harmi vaa ku niitä ei käytetä mihinkää järkevään.
 Ainnii täällä on yks kirkko tässä meijän lähellä Richmondissa, jossa voi asua! Olis kyllä siistiä ku vois asua kirkossa :D Siinä on kai niinku asuntoja (flats), vähän kuin jossain kerrostalossa. Pääsispä kurkkaan sisälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti